Welkom bij de Joodse Gemeente Maastricht

Welkom op de webstek van de Joodse Gemeente Maastricht. De website is gezien de de samenstelling van de kehilla tweetalig.

 

Verder hebben wij de agenda's voor het aansteken van de kaarsen en onze eigen diensten en lessen gesplitst. In het eerste geval maken we gebruik van de diensten van Chabad, die een voor Amsterdam gelokaliseerd tijdsschema produceert. De andere agenda voeren wij in eigen beheer.

 

Voorlopig zijn vooral lesroosters, het rooster van de diensten en feestdagen en nog wat actuele nieuwtjes gepubliceerd. Dat verandert mettertijd. Kopij kunt U insturen in tekstformaat zonder opmaak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Inmiddels krijgen we nu ook de artikeltjes van Opperrabbijn B. Jacobs toegestuurd. Deze kunt U terugvinden onder de menuknop Sjioerim. Nu staat er tekst over Pesach op de website. Die tekst zal mettertijd van de voorpagina verdwijnen, maar wel via het menu toegankelijk blijven. We wijzen U er op dat veel actuele evenementen terug te vinden zijn onder de "Nieuws" knop van het hoofdmenu, maar die om allerlei redenen niet op de voorpagina verschijnen. Recent hebben wij veel nieuwe foto's gepubliceerd en een Facebook pagina onder de naam Joods Maastricht geopend.

 

Onder de knop Doneer kunt U nu nu uiterst gebruikersvriendelijk met IDEAL en Credit Card doneren aan de NIHS. Wij willen U wijzen op het gebruikersgemak  van de donatieknop èn de noodzaak van het geven van donaties.